Betaling

Bij het afrekenen van een bestelling hebben klanten van Petrol & Pink de mogelijkheid veilig te betalen met iDeal. Alle betalingen die via onze website worden gedaan, worden afgehandeld door Mollie B.V. Mollie B.V. is een erkend bedrijf dat betalingen verzorgt voor ondernemingen, zij zorgen ervoor dat jouw betaling veilig terechtkomt bij Petrol & Pink. In het betaaloverzicht van je bank zal Mollie of Stg Mollie Payments komen te staan.


Verzending

Alle producten van Petrol & Pink worden na het plaatsen van je bestelling met de hand gemaakt. De gemiddelde levertijd bedraagt 1-3 werkdagen na ontvangst van je betaling.
Petrol & Pink kiest ervoor haar producten te laten verzenden via PostNL. Mocht je bestelling niet door de brievenbus passen dan zullen wij het als postpakket verzenden. Je ontvangt dan van ons een Track&Trace code. Check ook je spambox, het kan gebeuren dat deze e-mail in je spambox terecht komt.

Verzendkosten

De verzendkosten binnen Nederland bedragen standaard € 2,95. Bij een bestelling van minimaal € 50,- worden geen verzendkosten berekend.
Voor verzending naar andere landen binnen de EU of elders ter wereld verzoeken we je voor het plaatsen van je bestelling eerst contact met ons op te nemen.